POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Real-stjärna vill inte lämna: "Väldigt glad här"

Real Madrids brasilianske vänsterback Marcelo, 31, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Juventus, men går nu ut med att han inte vill lämna den spanska storklubben. Brassen, som har avtal till sommaren 2022, vill stanna i Madrid.

– Jag vill inte lämna och jag tror inte att Madrid vill släppa mig. Jag är väldigt glad här och det har varit otroligt sedan jag kom hit med min familj. Jag vet ärligt talat inte om det är sant att Juventus vill värva mig, säger han i en livechatt på Instagram enligt Goal.com.

Marcelo anslöt vintern 2007 till Real från Fluminense och är den här säsongen noterad för ett mål och sex assist på 19 matcher.

Publicerad 2020-05-02 kl 11:28

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto