Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Santos-presidenten om Uniteds mittfältare: "Kommer definitivt bära klubbens tröja en dag"

Sillybloggen

Manchester Uniteds mittfältare Andreas Pereira, 24, anslöt vintern 2012 till klubbens akademi från nederländska laget PSV Eindhovens akademi. Sedan dess har han fått varierat med speltid, men under den här säsongen fått stort förtroende med 37 framträdanden i alla turneringar. Pereira har avtal med United till sommaren 2023 och verkar numera möjligen ingå i storklubbens framtidsplaner, men har samtidigt också andra klubbar som fortsatt är intresserade av honom.

Nu går brasilianska klubben Santos president José Carlos Peres ut och uttalar sig om att han tror på Pereira i Santos i framtiden. Han berättar att han har god kontakt med spelaren och att det därmed i framtiden kan bli en övergång för Pereira till Santos.

– Han har gjort det bra i Manchester United. Han kommer definitivt bära klubbens (Santos) tröja en dag, säger presidenten till Gazeta Esportiva.

Periera har både brasiliansk och belgisk bakgrund och har båda representerar belgiska och brasilianska U-landslag. På A-landslagsnivå har han dock valt att representera Brasilien, då han har en A-landskamp på cv:t från 2018.

Annons
Publicerad 2020-05-02 13:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto