POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Arteta överväger att värva från Bayer Leverkusen

Arsenal-tränaren Mikel Arteta vet ännu inte om han får behålla anfallsstjärnorna Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang till nästa säsong. Båda spelarna har under senaste tiden rapporterats vara aktuella för att lämna klubben, samtidigt som Arteta tidigare uttalat sig om att Arsenal gör allt för att behålla åtminstone Aubameyang.

Nu skriver dock engelska tidningen Daily Mirror att Arteta överväger att försöka värva tyske anfallaren Kevin Volland, 27, från Bayer Leverkusen. Arteta uppges ha varit intresserad av anfallaren sedan han tog över och kan därmed i sommar möjligen göra ett försök att värva spelaren.

Volland kom under sommaren 2016 till Leverkusen från Hoffenheim och har avtal med den tyska klubben till sommaren 2021. Den här säsongen är han noterad för elva mål och nio assist på 31 framträdanden. På meritlistan finns bland annat ett mål på tio A-landskamper för det tyska landslaget. Senast han gjorde en landskamp var dock 2016.

Publicerad 2020-05-02 kl 11:56

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto