Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Pedro: "Jag har erbjudanden från många ställen"

38v

Chelseas spanske anfallare Pedro, 32, uttalade sig tidigare i år om att han kommer att lämna Londonklubben i sommar vid kontraktets slut för en ny utmaning i karriären. Därefter har han både kopplats ihop med Roma och Lazio och nu uttalar han sig åter om sin framtid på fotbollsplanen.

Nu menar dock Pedro att det inte är helt klart att han kommer att lämna Chelsea i sommar, även om det verkar luta mot det.

– Corona-situationen har förändrat allt, så just nu väntar vi på att ha ett möte med Chelsea. Jag vet att kontraktet går ut, men vi har ännu inte satt oss ner och diskuterat om vi ska förlänga och fortsätta eller inte. Jag väntar på det mötet med klubben, men jag är också öppen för att lyssna på erbjudanden, säger han till El Larguero enligt Football-Italia och fortsätter:

ANNONS

– Min prioritet nu är att slutföra mitt kontrakt, sedan får vi se vad som händer.

Spanjoren säger så här om senaste tidens rykten och om det skulle kunna vara aktuellt med en comeback i spansk fotboll:

– Jag vet inte, jag vet verkligen inte. Jag har erbjudanden från många ställen och jag kommer att överväga vad jag ska göra härnäst. Sanningen är att jag inte vet vad som kommer att hända, säger han.

32-åringen anslöt sommaren 2015 från Barcelona och är den här säsongen noterad för två mål och tre assist på 18 framträdanden.

Publicerad 2020-05-03 kl 11:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto