Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PL-anfallare har nobbat Real Madrid och Barcelona: "Alltid speciellt"

Sillybloggen

Leicesters spanske anfallare Ayoze Perez, 26, anslöt inför den här säsongen från Newcastle och har imponerat med sju mål och fem assist på 31 matcher. Innan flytten till Newcastle sommaren 2014 från spanska laget CD Tenerife kunde han dock gått till spanska giganterna Barcelona och Real Madrid, hävdar han nu.

– U21-lagen i Madrid och Barcelona ville ha mig, men det skulle innebära att jag skulle få spela i andradivisionen igen. Sedan fanns det då erbjudanden från Portos A-lag och Newcastles A-lag, säger han till talksport.com och fortsätter:

– Det är alltid speciellt när det handlar om klubbar som Real Madrid och Barcelona, men att jag skulle spela för andralagen gjorde att jag kände att det inte var rätt övergång. Jag var väldigt nära Porto, det handlade bara om detaljer innan Newcastle ringde och var väldigt intresserade av mig. De fajtades inte om de små detaljerna och jag har alltid drömt om att spela i Premier League.

Annons

Nu njuter han i stället av att spela med Leicester, som har gått bra den här säsongen och är på tredjeplats i Premier League.

– Det är en ny utmaning, helt annorlunda. Det är en organiserad klubb som vill utvecklas och växa, vilket är viktigt. De gör rätt saker och det har lett till framgång. Det är därför vi har gjort det väldigt bra den här säsongen och det har varit en utmaning att spela i en ny position, säger han.

Perez har den här säsongen främst spelat som högerytter i Leicester. Ännu är det dock oklart när säsongen kan återupptas beroende på coronavirusets utveckling.

Publicerad 2020-05-03 16:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto