Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så mycket uppges Union Berlin vilja ha för Sebastian Andersson

Sillybloggen

Union Berlins svenske landslagsanfallare Sebastian Andersson, 28, kopplades i vintras ihop med en flytt till en ny klubb, men skrev i slutändan på ett nytt kontrakt till sommaren 2022. I sommar kan svensken åter vara aktuell för en övergång, men då vill den tyska klubben ha över minst en viss summa pengar för anfallaren.

Den tyska tidningen SportBild uppger nu att Union Berlin kan tänka sig att släppa anfallaren i sommar, men för minst fem miljoner euro, drygt 53 miljoner kronor.

Andersson anslöt sommaren 2018 till Union Berlin från Kaiserslautern och är den här säsongen noterad för tolv mål på 28 matcher. Efter att han skrev på ett nytt kontrakt sa han bland annat så här om en möjlig flytt framöver:

– Inget har förändrats, om jag vill flytta i sommar har jag fortfarande möjligheten, sa han till tyska tidningen Kicker.

Andersson har tidigare kopplats ihop med klubbar som Ajax, Brighton & Hove Albion, Villarreal, Celtic, Zenit S:t Petersburg, Valencia och Schalke 04.

Annons
Publicerad 2020-05-06 07:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto