Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United kan kalla tillbaka målvakt - finns rädsla för konkurrens

Sillybloggen

Manchester United lånade förra sommaren, precis som under förra säsongen, ut engelske målvakten Dean Henderson, 23, till Sheffield United. Målvakten har avtal med Sheffield till den sista juni och har den här säsongen varit ordinarie mellan lagets stolpar, men kan möjligen tvingas lämna klubben före säsongens slut, då ligaspelet just nu är pausat till följd av coronavirusets utbrott, även om klubbarna tagit ett gemensamt beslut om att starta upp säsongen igen när matcher kan spelas i säkerhet.

Sky Sports skriver att United ännu inte fattat beslut om man vill förlänga utlåningen, då båda klubbarna just nu är med i kampen om Europa-platser i Premier League. Manchester United är på femteplats med 45 poäng, medan Sheffield United är på sjundeplats med 43 poäng och en match färre spelad än Manchester United.

Enligt Sky Sports är Sheffield United angeläget om att förlänga spelarens låneavtal, då säsongen mycket väl kan pågå längre fram i tiden till den sista juni, vilket dock United inte ska vara helt säkert på att man vill gå med på.

Henderson, som till viss del är fostrad i den engelska storklubben, har kontrakt med United till sommaren 2022. Målvakten har flera engelska U-landskamper på meritlistan, men har ännu inte gjort någon A-landskamp. Däremot blev han i fjol, vid två tillfällen, uttagen i Englands EM-kvaltrupp och fick sitta med på bänken.

Annons
Publicerad 2020-05-06 09:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto