Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan vill värva United-flopp

Sillybloggen

Lyons nederländske ytter Memphis Depay, 26, tillhörde mellan sommaren 2015 och vintern 2017 Manchester United, men lyckades aldrig riktigt i Premier League. Därmed lämnade han i stället för spel i Lyon, där det i stället har lyft senaste åren.

I slutet av förra året var dock oturen framme för 26-åringen, som skadade ena korsbandet och därmed har han inte spelat sedan dess. Samtidigt har han kontrakt till sommaren 2021 och ännu är det oklart om det blir ett nytt avtal.

– Vi jobbar på det här ärendet varje dag. Jag har väldigt mycket direktkontakt med Memphis, sa Lyons president Jean-Michael Aulas nyligen i en kommentar på klubbens hemsida.

Nu uppger Tuttomercatoweb att Milan ger sig in i kampen om Depays signatur. Enligt uppgifterna förbereder Milano-klubben ett bud på 20 miljoner euro, drygt 213 miljoner kronor på spelaren, plus en vidareförsäljningsklausul för Lyons del.

Annons

Milan hoppas därmed på att lyckas knyta till sig nederländaren med ett lägre bud än vad som klubben möjligen annars hade behövt lägga på spelaren om det inte hade varit den kris som just nu råder till följd av coronavirusets utbrott.

Depay är den här säsongen noterad för 14 mål och två assist på 18 matcher.

Publicerad 2020-05-07 07:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto