Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrids fyra Casemiro-alternativ

Sillybloggen

Real Madrids tränare Zinedine Zidane uppges drömma om att få in nya spelare – trots att det just nu råder ekonomisk kris i världen till följd av coronavirusets utbrott. Spanska tidningen Marca rapporterar att Zidane vill värva Rennes mittfältstalang Eduardo Camavinga, som även tidigare har kopplats ihop med en flytt till “Marängerna”, som ersättare till Casemiro, men att det även finns andra alternativ.

Marca skriver att Zidane även följer Chelseas N’Golo Kanté, Lilles Boubakary Soumaré och Monacos Aurelien Tchouaméni. De uppges också alla vara aktuella för Real Madrid.

Spanska tidningen As är också inne på samma spår om att Zidane är ute efter en ersättare till Casemiro, men nämner dock inga spelare. Casemiro har, under Zidanes tid i Madrid, matchats flitigt och har avtal till sommaren 2023. Den här säsongen är han noterad för fyra mål och fyra assist på 35 framträdanden.

Annons
Publicerad 2020-05-07 08:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto