POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Arsenal nobbar bytesaffär med Inter

Arsenal rapporteras just nu göra allt i sin makt för att få behålla stjärnanfallaren Pierre-Emerick Aubameyang, som har avtal till sommaren 2021, över åtminstone nästa säsong. Anfallaren har senaste tiden kopplats ihop med en flytt till andra klubbar, men är så här långt kvar i den engelska storklubben, som han kom till 2018 från Borussia Dortmund.

Nu uppger engelska tidningen Daily Mail att Inter har föreslagit en bytesaffär för Arsenal – Mauro Icardi mot Pierre-Emerick Aubameyang. Arsenal kommer dock, enligt uppgifterna, att nobba det förslaget.

Icardi blev inför den här säsongen utlånad från Inter till Paris Saint-Germain. Den franska klubben har en köpoption, men samtidigt har det under våren rapporterats att Icardi inte vill stanna i PSG. Han har dock främst kopplats ihop med Juventus.

Publicerad 2020-05-08 kl 13:02

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto