Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spurs-back ryktas till Barça - agenten klargör att det inte finns en framtid i London: "Tror inte det"

Sillybloggen

Tottenhams argentinske mittback Juan Foyth, 22, anslöt sommaren 2017 från argentinska laget Estudiantes, men har sedan dess fått ont om speltid och är bland annat den här säsongen enbart noterad för sju framträdanden.

Foyth har avtal med Spurs till sommaren 2022, men kopplades tidigare under onsdagen ihop med en flytt till Barcelona. Daily Mirror uppgav att La Liga-jätten ser 22-åringen som en billig ersättare till Jean-Clair Todibo eller Samuel Umtiti, som kan säljas i sommar.

Nu går Foyths agent Claudio Curti ut och menar att Foyth inte har en framtid i Tottenham, men utan att kommentera uppgifterna om en flytt till Barcelona.

– Vi tror inte det (att han har en framtid i Spurs) sett till vad som hänt under senaste tiden, men vi för fortsatt samtal med Tottenham för att klargöra framtiden. Vi dömer inte tränarens beslut och vi lägger oss inte i hans jobb, men det är klart att klubbens projekt med Juan har förändrats, säger Curti till Talksport.

Annons

Foyth kom senast till spel i en match i slutet av december i fjol. Just nu är Premier League-säsongen stoppad till följd av coronavirusets utbrott.

Publicerad 2020-05-13 15:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto