POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Efter uppgifterna - Mkhitaryan: "Jag trivs i Roma"

Arsenals mittfältare Henrikh Mkhitaryan, 31, befinner sig på lån i Serie A-klubben Roma. Låneavtalet går ut 30 juni men då ligaspelet är uppskjutet till följd av coronakrisen kan kontraktet förlängas. Italienska medier har tidigare rapporterat om att mittfältaren kommer att stanna säsongen ut.

Och det verkar inte gå någon nöd på Mkhitaryan.

– Jag har trivts i Roma sedan första dagen jag anlände, både i staden och i laget. Klart det skulle vara trevligt att stanna men just nu ligger mitt fokus på att nå Champions League och vinna titlar, säger han enligt Tuttomercatoweb.

– Serie A har sina fördelar, många underskattar ligan, men jag gillar det. Jag är glad över att spela i Italien. Jag hörde att fansen var helt galna, men jag trodde aldrig de skulle vara såhär galna över fotboll. Jag trivs med att spela för Roma och inför supportrarna.

Mkhitaryan har noterats för sex mål och tre assist på 13 ligamatcher.

Publicerad 2020-05-18 kl 14:47

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto