Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Isak pekas ut som möjlig ersättare till Zlatan

Sillybloggen

Håll i hatten, för nu är det dags för en anmärkningsvärd silly season-tur ur svensk synvinkel.

Zlatan Ibrahimovic ser, enligt flera italienska medier, ut att lämna Milan i sommar. Vem som kan ersätta honom i Serie A-klubben? Alexander Isak, enligt sajten MilanNews24.com.

I februari tidigare i år skrevs det i Italien om intresse från Milan för Isak och nu sägs han ha blivit identifierad av klubben som en möjlig ersättare till Ibrahimovic.

20-årige Isak spelar just nu för Real Sociedad i La Liga, där han gjort 14 tävlingsmål den här säsongen.

Han har den senaste tiden kopplats ihop med Barcelona och i senaste avsnittet av SvFF:s program “Studio Blågul” kommenterade han ryktena:

– Jag vet faktiskt inte mycket. Nästan ingenting. Jag har ju varit i karantän nu så det är inte så mycket som har hänt. Det är inte så mycket som har förändrats. Jag trivs ju jättebra (i Real Sociedad) och vårt lag går jättebra. Vi har stor chanser att nå Europa-spel till nästa säsong. Så jag fokuserar faktiskt inte på något annat just nu. Sen skrivs det en del, till och från, och det får man vänja sig vid.

Annons
Publicerad 2020-05-18 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto