POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Liverpool-talang erbjuden nytt avtal - överväger ändå att lämna

Liverpools spanske mittfältare Pedro Chirivella, 22, anslöt sommaren 2013 till den engelska storklubbens U18-lag från Valencias akademi och har därefter i flera olika sejourer blivit utlånad, senast under våren 2019 till spanska laget Extremadura.

Chirivella har under den här säsongen tillhört Liverpool, men med knapp speltid, endast sex A-lagsmatcher i alla turneringar och har i stället främst fått speltid med Liverpools U23-lag. Samtidigt har han ett utgående avtal med Liverpool som går ut den sista juni i sommar, något som dock kan förlängas.

Enligt Goal.com har Liverpool erbjudit spanjoren ett nytt avtal, men har ännu inte fått grönt ljus från spelaren om en förlängning. Uppgifterna gör gällande att spelaren just nu funderar på om han vill fortsätta sin karriär i Liverpool eller i en annan klubb.

Enligt Goal.com följer även Nantes och Rangers spelaren.

Publicerad 2020-05-18 kl 12:43

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto