Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter Syrianskas tvångsnedflyttning - Durmaz klar för division 1-klubb

Sillybloggen

2019 flyttade Elias Durmaz, lillebror till landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz, till Syrianska – men nu står det klart att Durmaz lämnar klubben för nya äventyr.

Svenska Fotbollsförbundets disciplinnämnd meddelade i mars att Syrianska tvångsdegraderas till division 2 då klubben ska ha misskött den ekonomiska biten. Ett beslut som har resulterat i att Elias Durmaz nu väljer att lämna Södertälje-klubben.

– När vi blev nedflyttade till division 2 så kände jag att jag inte kan spela på den nivån. Jag måste vara på minst en nivå högre för att kunna fortsätta utvecklas. Jag kände inte att division 2 skulle kunna ge mig något på den fronten, utan att jag behövde vara i division 1 eller högre, säger Durmaz till LT.

Durmaz nya klubbadress blir Vasalund som spelar i division 1 och Durmaz berättar att det kändes rätt när klubben kom med en tydlig plan.

Annons

– De var helt enkelt intresserade och visade att de vill ha mig. Jag pratade med tränaren och sportchefen och allting lät jättebra. Därför valde jag att gå till Vasalund. Det är en bra miljö att utvecklas i, med mycket konkurrens och en bra lagsammanhållning.

Dumraz berättar även att 20-åringen hade flera alternativ.

Publicerad 2020-05-25 12:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto