Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF dementerar miljonbud från Serie A-klubb: "Rent rykte"

Sillybloggen

Helsingborgs supertalang Armin Gigovic är en uppmärksammad spelare. Uppgifter har pekat på att flera storlag har varit ute efter 18-åringens underskrift men tidigare i år var Gigovic själv tydlig med att han inte vill gå händelserna i förväg.

– Jag tar det då som det kommer. Det har inte hänt nu och det ser ut som de vill ha kvar mig. Det känns bra och det vill jag själv också. Det är ingen stress, säger Gigovic utan någon upphetsning, sa han tidigare till Fotbollskanalen.

Tidigare i veckan skrev Fotbolldirekt att en Serie A-klubb har lagt ett första bud på Gigovic, ett bud som skulle ligga på cirka 20 miljoner kronor.

Nu bemöter HIF:s chefsscout, Adil Kizil, uppgifterna.

– Det finns egentligen inget att kommentera. Det är rykten, inget annat än det. Vi håller oss undan rykten, vi kommenterar inte det. Vi vet att det är en duktig fotbollsspelare som det förmodligen kommer finnas intresse kring. Det är nog redan intresse, men just det som står på Fotbolldirekt är bara ett rent rykte, säger han till HD.

Annons

Kizil bekräftar även att intresset var stort tidigare i höst.

– Sen kom corona och jag tror att det bromsades ner i hela världen. Allsvenska klubbar har skjutit fram förhandlingar med sina egna spelare och likadant är det ute i Europa. Det blev lite lugnare, jag tror och hoppas att det kommer börja stegra.

Publicerad 2020-05-26 11:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto