POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
7v

HIF dementerar miljonbud från Serie A-klubb: "Rent rykte"

Helsingborgs supertalang Armin Gigovic är en uppmärksammad spelare. Uppgifter har pekat på att flera storlag har varit ute efter 18-åringens underskrift men tidigare i år var Gigovic själv tydlig med att han inte vill gå händelserna i förväg.

– Jag tar det då som det kommer. Det har inte hänt nu och det ser ut som de vill ha kvar mig. Det känns bra och det vill jag själv också. Det är ingen stress, säger Gigovic utan någon upphetsning, sa han tidigare till Fotbollskanalen.

Tidigare i veckan skrev Fotbolldirekt att en Serie A-klubb har lagt ett första bud på Gigovic, ett bud som skulle ligga på cirka 20 miljoner kronor.

Nu bemöter HIF:s chefsscout, Adil Kizil, uppgifterna.

– Det finns egentligen inget att kommentera. Det är rykten, inget annat än det. Vi håller oss undan rykten, vi kommenterar inte det. Vi vet att det är en duktig fotbollsspelare som det förmodligen kommer finnas intresse kring. Det är nog redan intresse, men just det som står på Fotbolldirekt är bara ett rent rykte, säger han till HD.

Kizil bekräftar även att intresset var stort tidigare i höst.

– Sen kom corona och jag tror att det bromsades ner i hela världen. Allsvenska klubbar har skjutit fram förhandlingar med sina egna spelare och likadant är det ute i Europa. Det blev lite lugnare, jag tror och hoppas att det kommer börja stegra.

Publicerad 2020-05-26 kl 11:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto