POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: Chelsea nobbar Boga - fritt fram för Napoli

Jeremie Boga, 23, lämnade sommaren 2018 Chelseas U23-lag för spel i italienska Sassuolo. Boga, som till viss del är fostrad i Chelsea, hade under en längre tid blivit utlånad till flera olika klubbar och fick därmed till slut igenom en permanent övergång.

Boga har under den här säsongen börjat göra poäng med åtta mål och fyra assist hittills på 24 framträdanden i Serie A. Det har lett till intresse från större klubbar. Chelsea har tidigare uppges velat utnyttja den återköpsklausulen som Londonklubben har i kontraktet men nu kommer nya uppgifter.

Det är engelska The Guardian som skriver att Chelsea nu inte kommer att utnyttja återköpsklausulen på 13 miljoner pund, cirka 153 miljoner kronor. Däremot vill klubben ha rätt till en viss procentsats på en eventuell vidareförsäljning. Napoli anses intresserade av den 23-årige yttern.

Publicerad 2020-05-26 kl 08:36

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto