Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea vill värva ”billigt” - följer argentinsk back

Sillybloggen

Chelsea uppges vara på jakt efter en ny vänsterback som en potentiell ersättare till Marcos Alonso och rapporteras, enligt engelska tidningen Daily Mirror, vilja värva Ajax argentinske vänsterback Nicolas Tagliafico, 27. Argentinaren kom till Ajax vintern 2018 från argentinska klubben Independiente och var bland annat under förra säsongen ordinarie i den nederländska storklubben med fem mål och sju assist på 38 matcher.

Chelsea uppges se en värvning av Tagliafico som billig, då klubben räknar kallt med att 27-åringen, som har avtal till sommaren 2022, är tillgänglig för 22 miljoner pund, drygt 261 miljoner kronor. Enligt Daily Mirror kan även Ajax tänka sig att sälja spelaren för den övergångssumman.

Tidigare har även Arsenal och Barcelona rapporterats vara intresserat av Tagliafico, som nyligen uttalade sig om att han gärna skulle vilja spela i en större liga än Eredivisie i framtiden.

– Ajax är en stor klubb, men som spelare drömmer du om att spela i de största ligorna och Premier League är just nu den bästa, lite före La Liga och Serie A, sa han till Radio Continental enligt Daily Mirror.

Annons

Den nederländska ligan har avslutats i förtid till följd av coronavirusets utbrott.

Publicerad 2020-05-28 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto