Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Icardis övergång klar den här veckan

Sillybloggen

Argentinske anfallsstjärnan Mauro Icardi, 27, blev inför den här säsongen utlånad från Inter till Paris Saint-Germain och blev totalt noterad för tolv mål och tre assist på 20 matcher i Ligue 1. Den franska högstaligan har sedan tidigare avslutats i förtid till följd av coronavirusets utbrott och därmed blev PSG utsett till ligamästare.

Under våren har det samtidigt spekulerats i hur Icardis framtid ser ut.

PSG har en köpoption, men samtidigt har argentinaren också avtal med Inter till sommaren 2022. Icardi har uppgetts vilja flytta tillbaka till Italien, men nu kommer nya uppgifter om att anfallaren är nära en permanent övergång till den franska storklubben.

Italienska tidningen Corriere dello Sport uppger att affären är nära att bli klar. Förhandlingarna ska “nästan” vara klara och därmed förväntas allt gå i lås den här veckan. Enligt tidningen betalar då PSG runt 60 miljoner euro, drygt 634 miljoner kronor för anfallaren. Franska tidningen L’Equipe har också liknande uppgifter, men menar att prislappen lär landa på mellan 55 och 60 miljoner euro, det vill säga mellan 581 och 634 miljoner kronor.

Annons

Icardi anslöt sommaren 2013 till PSG från Sampdoria.

Publicerad 2020-05-28 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto