POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: Olsens framtid osäker - Ligue 1-lag visar intresse

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen, 30, har under den här säsongen varit utlånad till Cagliari från Roma. 30-åringen anslöt sommaren 2018 till Roma från FC Köpenhamn och var till en början förstemålvakt i den italienska storklubben, men blev sedan petad. Olsens låneavtal med Cagliari är över resten av den här säsongen, medan kontraktet med Roma är till sommaren 2023. I sommar är det dock fortsatt oklart vad som händer med målvakten. Har Olsen en framtid i Roma eller ej?

Foot-National uppger att franska Ligue 1-laget Montpellier, som även förra sommaren rapporterades vara intresserat av svensken, nu följer landslagsmålvakten igen. Anledningen är att lagets förstemålvakt Geronimo Rulli, som inför den här säsongen kom in på lån från Real Sociedad, inte ser ut att bli kvar och därmed rapporteras Olsen vara ett av klubbens spår.

Olsen är den här säsongen noterad för 16 framträdanden i Serie A.

Publicerad 2020-05-28 kl 07:33

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto