Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal har värvat från norska tredjeligan

Sillybloggen

Den norske forwarden George Lewis, 19, befann sig under mars månad i London då han provspelade för Arsenal. Nyligen rapporterade Aftonposten att 19-åringen imponerade under provspelet, vilket gjorde att han fick en muntligt erbjudande från London-klubben.

Och nu uppger VG att övergången är klar. Lewis har den senaste tiden varit klubblös, men spelade senast för Fram Larvik i den norska tredjeligan.

– Ja, det kan vi bekräfta. Jag har fått besked om att han har skrivit på för Arsenal, säger Jostein Jensen i Fram Larviks sportsliga ledning till VG och fortsätter:

– Vi önskar honom lycka till.

I går, fredag, bekräftade även spelarens agent, Cheikh Diaw, övergången för NTB, menar VG.

– Han är klar för Arsenal. Klubben har inte gjort det officiellt ännu, men han har skrivit på för klubben. Det ser George som en spännande spelare, säger Diaw.

Annons

Lewis föddes i Rwanda och startade karriären i Tromsøs ungdomslag, fortsatte i Tromsdalen innan han hamnade i Fram Larvik.

Enligt agenten är planen att Lewis ska träna med Arsenals U23-lag, men efterhand även med A-laget. Under provspelet ska forwarden ha tränat med A-laget de tre sista dagarna.

– Klubben ville värva honom redan efter tre träningar, säger agenten Diaw till NTB.

Publicerad 2020-05-30 10:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto