POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

King uppges aktuell för flytt: "Skulle garanterat få speltid i Tottenham"

Bournemouths norske landslagsanfallare Joshua King, 28, var i januari aktuell för en flytt till Manchester United, men blev än dock kvar i Bournemouth, då United till slut i stället skrev kontrakt med Odion Ighalo. King har tidigare uttalat sig om att han inte vet varför övergången inte gick igenom och får nu i stället ställa in sig på spel med Bournemouth när Premier League förväntas återupptas i juni månad.

King, som har avtal med Bournemouth till sommaren 2021, kan dock i stället möjligen i sommar vara aktuell för en flytt till en ny klubb. Tidigare engelske landslagsmålvakten Paul Robinson menar i varje fall att King har kvaliteter för att kunna spela i samtliga toppklubbar i England.

– Jag tror att han skulle kunna passa i alla topp-4-klubbarna. I Tottenham skulle han garanterat få speltid, även om han inte skulle vara i startelvan, säger Robinson till Football Insider.

King, som bland annat har en bakgrund i Manchester Uniteds akademi och i Blackburn Rovers, är den här säsongen noterad för fyra mål och två assist på 20 matcher. På cvt:t finns även bland annat 17 mål på 46 A-landskamper för det norska landslaget.

Publicerad 2020-06-01 kl 23:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto