Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

King uppges aktuell för flytt: "Skulle garanterat få speltid i Tottenham"

Sillybloggen

Bournemouths norske landslagsanfallare Joshua King, 28, var i januari aktuell för en flytt till Manchester United, men blev än dock kvar i Bournemouth, då United till slut i stället skrev kontrakt med Odion Ighalo. King har tidigare uttalat sig om att han inte vet varför övergången inte gick igenom och får nu i stället ställa in sig på spel med Bournemouth när Premier League förväntas återupptas i juni månad.

King, som har avtal med Bournemouth till sommaren 2021, kan dock i stället möjligen i sommar vara aktuell för en flytt till en ny klubb. Tidigare engelske landslagsmålvakten Paul Robinson menar i varje fall att King har kvaliteter för att kunna spela i samtliga toppklubbar i England.

– Jag tror att han skulle kunna passa i alla topp-4-klubbarna. I Tottenham skulle han garanterat få speltid, även om han inte skulle vara i startelvan, säger Robinson till Football Insider.

King, som bland annat har en bakgrund i Manchester Uniteds akademi och i Blackburn Rovers, är den här säsongen noterad för fyra mål och två assist på 20 matcher. På cvt:t finns även bland annat 17 mål på 46 A-landskamper för det norska landslaget.

Annons
Publicerad 2020-06-01 23:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto