POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Alexander Isak kan få norsk lagkamrat

Alexander Isak är en av två nordiska spelare i Real Sociedad, då även Martin Ødegaard, som bekant, är utlånad till den spanska klubben från Real Madrid. Men snart kan de få ytterligare en lagkamrat från Skandinavien, i varje fall om man ska tro Football Insider.

Football Insider uppger nu att Real Sociedad är intresserat av att värva Mohamed Elyounoussi, kusin till förre AIK-anfallaren Tarik Elyounoussi. Den 25-årige norrmannen blev inför den här säsongen utlånad från Southampton till Celtic och har fortsatt kontrakt med den engelska klubben till sommaren 2023, men kan möjligen alltså lämna redan i sommar.

Football Insider rapporterar dock att även Celtic vill köpa loss yttern och att Southampton lär kräva mellan 8 och 10 miljoner pund, mellan drygt 93 och 116 miljoner kronor.

Elyounoussi stod under den här säsongen för sju mål och sex assist på 20 matcher i alla turneringar. Den skotska ligan avslutades i förtid till följd av coronavirusets utbrott och därmed blev Elyounoussi skotsk ligamästare med Celtic. Tidigare har norrmannen bland annat representerat Basel och Molde.

Publicerad 2020-06-01 kl 21:37

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto