POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Napoli-stjärna uppges lämna - aktuell för flytt till Spanien

Napoli-stjärnan Jose Callejon, 33, ser ut att lämna efter den här säsongen. Spanjoren har avtal med den italienska storklubben till i sommar och enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport står det nu klart att parterna då kommer att gå skilda vägar.

Callejon, som kom till Napoli sommaren 2013 från Real Madrid, uppges i stället vara aktuell för en flytt till spanska klubbarna Sevilla, Real Betis, Villarreal och Espanyol. Ännu ska det dock inte vara klart vilken klubbadress det blir, även om Sevilla och Espanyol rapporteras vara favoriter att säkra anfallarens underskrift.

33-åringen är den här säsongen noterad för två mål och nio assist på 32 matcher. Bland annat har han en bakgrund med spel i Real Madrid och Espanyol. På meritlistan finns även bland annat fem A-landskamper för Spaniens landslag.

Publicerad 2020-06-02 kl 20:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto