Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Serie A-klubb sägs erbjuda Newcastle-löfte "lukrativt avtal"

Sillybloggen

Newcastles engelske mittfältstalang Matthew Longstaff, 20, har under den här säsongen stått för tre mål på tolv matcher i alla turneringar, men kan möjligen lämna Premier League-klubben i sommar. Longstaff har kontrakt till den 30 juni i år och uppges nu vara aktuell för en flytt till Italien.

Sky Sports rapporterar att Udinese erbjudit Longstaff ett “lukrativt kontrakt” och att 20-åringen dessutom var på plats i Italien för samtal med klubben före coronavirusets utbrott. Longstaff har, enligt Sky Sports, just nu ett “akademi-kontrakt” med en lön på 850 pund i veckan, drygt 9 950 kronor, men ska ha fått ett erbjudande från Udinese om att tjäna 30 gånger mer än det i veckan, samt att han vid en påskrift även kommer få en “sign on”-bonus. Kontraktet det handlar om är i sådana fall över fyra år, enligt Sky Sports.

Longstaff ska även tidigare, enligt Sky Sports, ha tackat nej till ett kontraktsförslag från Newcastle. Då ska Premier League-klubben ha erbjudit spelaren runt 15 000 pund, drygt 175 000 kronor i veckan. Spelaren är fostrad i Newcastle och gjorde i oktober i fjol matchens avgörande mål i Premier League-debuten mot Manchester United på hemmaplan.

Annons

Longstaff har bland annat även två engelska U20-landskamper på meritlistan.

Publicerad 2020-06-02 21:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto