POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Serie A-klubb sägs erbjuda Newcastle-löfte "lukrativt avtal"

Newcastles engelske mittfältstalang Matthew Longstaff, 20, har under den här säsongen stått för tre mål på tolv matcher i alla turneringar, men kan möjligen lämna Premier League-klubben i sommar. Longstaff har kontrakt till den 30 juni i år och uppges nu vara aktuell för en flytt till Italien.

Sky Sports rapporterar att Udinese erbjudit Longstaff ett “lukrativt kontrakt” och att 20-åringen dessutom var på plats i Italien för samtal med klubben före coronavirusets utbrott. Longstaff har, enligt Sky Sports, just nu ett “akademi-kontrakt” med en lön på 850 pund i veckan, drygt 9 950 kronor, men ska ha fått ett erbjudande från Udinese om att tjäna 30 gånger mer än det i veckan, samt att han vid en påskrift även kommer få en “sign on”-bonus. Kontraktet det handlar om är i sådana fall över fyra år, enligt Sky Sports.

Longstaff ska även tidigare, enligt Sky Sports, ha tackat nej till ett kontraktsförslag från Newcastle. Då ska Premier League-klubben ha erbjudit spelaren runt 15 000 pund, drygt 175 000 kronor i veckan. Spelaren är fostrad i Newcastle och gjorde i oktober i fjol matchens avgörande mål i Premier League-debuten mot Manchester United på hemmaplan.

Longstaff har bland annat även två engelska U20-landskamper på meritlistan.

Publicerad 2020-06-02 kl 21:15

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto