POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Kaosklubb sparkar tränare - nu har 48 tränare lämnat på 20 år

Schweiziska laget FC Sion har under senaste åren haft ett antal olika huvudtränare. Nu meddelar klubben att man har kommit överens med huvudtränaren Ricardo Dionisio Pereira, som tillträdde på posten i vintras, om att gå skilda vägar. Pereira ledde därmed under onsdagen sitt sista träningspass med A-laget. Pereira hade kontrakt med klubben till den sista juni i sommar med en option om förlängning med två år, men den väljer klubben alltså inte att utnyttja.

Sion får därmed åter ge sig ut på jakt efter en ny tränare, den 49:e huvudtränaren sedan 2000. Klubben har egentligen haft 50 olika huvudtränare sedan år 2000, men endast 48 av tränarna har lett A-laget i matcher, då ett par tränare har varit tillfälliga lösningar. Ännu har ingen ny tränare presenterats, men den tränaren lär nog oavsett få ett tufft uppdrag.

Sion slutade i år på åttondeplats av tio lag i den schweiziska högstaligan.

Publicerad 2020-06-03 kl 14:51

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto