POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Engelsk klubb visar intresse för Milosevic

Tidigare AIK-backen Alexander Milosevic, som under 2018 var med och tog SM-guld med AIK, är numera klubblös. I slutet av oktober i fjol lämnade han engelska Championship-laget Nottingham Forest och höll därefter igång med AIK. Bland annat var han med på lagets träningsläger i Marbella, men numera tränar han i stället delvis på egen hand och delvis med sin tidigare klubb Vasalund.

Milosevic har tidigare uppgetts vara högaktuell för AIK, men har än dock inte skrivit på för klubben. Enligt FotbollDirekt har AIK:s ekonomi satt stopp för det, samtidigt som sajten än dock i slutet av maj skrev att Milosevic möjligen kan skriva på för Solna-laget.

I slutet av maj bekräftade även Milosevics agent Goran Milosevic, som också är spelarens pappa, att den huvudsakliga anledningen till att det inte blivit något med AIK är just coronavirusets utbrott, vilket påverkat klubbens ekonomi. Han sa att AIK var intresserat, men att “corona kom emellan”, även om det inte är säkert att spelaren oavsett hade skrivit på för klubben. Samtidigt sa även Goran Milosevic att det finns intresse från Ryssland, men däremot inga erbjudanden.

– Det är ingen som erbjuder något nuförtiden. Lite snack finns, men ingenting konkret, sa Milosevic till Fotbollskanalen om intresset då.

Nu uppger FotbollDirekt att det är mest troligt att Milosevic spelar för en klubb utomlands framöver. Enligt sajten har engelska och ryska klubbar visat intresse och i vissa fall har det även börjat diskuteras “former för ett avtal, lönenivåer och så vidare”. Enligt sajten ska bland annat engelska Chmpionship-klubben Hull City, som ligger på 21:a-plats i andraligan, vara intresserat.

Championship-säsongen är just nu tillfälligt stoppad till följd av coronavirusets utbrott.

Publicerad 2020-06-03 kl 19:08

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto