POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Pedros förstaval - flytt till Serie A-klubb

Chelseas spanske anfallare Pedro, 32, ser ut att lämna vid kontraktets slut i sommar. Anfallaren har tidigare uttalat sig om att han planerar att ha ett möte med klubben, men att han även lyssnar på erbjudanden från annat håll.

Nu rapporterar spanska tidningen Mundo Deportivo att Juventus, Sevilla, Real Betis, Valencia och Roma gör upp om 32-åringen, samtidigt som spanska tidningen As skriver att Roma är spelarens prioritet. Även italienska tidningen Il Tempo har uppgifter om att Pedro helst vill till Roma, då parterna i flera veckor ska ha fört samtal.

32-åringen anslöt sommaren 2015 till Chelsea från Barcelona och är den här säsongen noterad för två mål och tre assist på 18 framträdanden. Premier League-säsongen är fortsatt stoppad till följd av coronavirusets utbrott, men planeras dra igång igen den 17 juni.

Publicerad 2020-06-03 kl 22:01

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto