POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: Tidigare tysk landslagsanfallare kan avsluta karriären

Tidigare tyske landslagsanfallaren Mario Gomez, 34, kan möjligen avsluta karriären i sommar. Anfallaren har avtal med tyska andraligalaget Stuttgart till den sista juni i år och kan därmed möjligen göra sina sista matcher i karriären under den tyska säsongsavslutningen.

Tyska tidningen Stuttgarter Nachrichten uppger att anfallaren överväger att lägga skorna på hyllan alternativt en framtid i USA eller i någon annan världsdel. Oavsett vad som händer, så rapporterar tidningen att anfallaren inte lär fortsätta i Stuttgart eller på liknande eller högre nivå i Europa. Gomez vill helt enkelt, enligt tidningen, lägga av eller trappa ner på lägre nivå.

Gomez är den här säsongen noterad för sex mål och en assist på 20 matcher i den tyska andraligan, där Stuttgart just nu är på andraplats och därmed jagar uppflyttning till Bundesliga. Gomez inledde även sin seniorkarriär i Stuttgart, men har även representerat Bayern München, Fiorentina, Besiktas och Wolfsburg på seniornivå. På meritlistan finns bland annat tre Bundesliga-titlar, fyra tyska cuptitlar och en Champions League-titel med Bayern München från säsongen 2012-2013.

Gomez har även gjort 31 mål på 78 A-landskamper för det tyska landslaget och varit med och tagit landslaget till EM-silver 2008 och VM-brons 2010. Gomez avslutade sin landslagskarriär efter VM 2018, då Tyskland åkte ut i gruppspelet i Ryssland.

Publicerad 2020-06-03 kl 23:52

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto