Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tidigare tysk landslagsanfallare kan avsluta karriären

Sillybloggen

Tidigare tyske landslagsanfallaren Mario Gomez, 34, kan möjligen avsluta karriären i sommar. Anfallaren har avtal med tyska andraligalaget Stuttgart till den sista juni i år och kan därmed möjligen göra sina sista matcher i karriären under den tyska säsongsavslutningen.

Tyska tidningen Stuttgarter Nachrichten uppger att anfallaren överväger att lägga skorna på hyllan alternativt en framtid i USA eller i någon annan världsdel. Oavsett vad som händer, så rapporterar tidningen att anfallaren inte lär fortsätta i Stuttgart eller på liknande eller högre nivå i Europa. Gomez vill helt enkelt, enligt tidningen, lägga av eller trappa ner på lägre nivå.

Gomez är den här säsongen noterad för sex mål och en assist på 20 matcher i den tyska andraligan, där Stuttgart just nu är på andraplats och därmed jagar uppflyttning till Bundesliga. Gomez inledde även sin seniorkarriär i Stuttgart, men har även representerat Bayern München, Fiorentina, Besiktas och Wolfsburg på seniornivå. På meritlistan finns bland annat tre Bundesliga-titlar, fyra tyska cuptitlar och en Champions League-titel med Bayern München från säsongen 2012-2013.

Annons

Gomez har även gjort 31 mål på 78 A-landskamper för det tyska landslaget och varit med och tagit landslaget till EM-silver 2008 och VM-brons 2010. Gomez avslutade sin landslagskarriär efter VM 2018, då Tyskland åkte ut i gruppspelet i Ryssland.

Publicerad 2020-06-03 23:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto