Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Italienskt jättelöfte kan lämna - för samtal med storklubb

Sillybloggen

Brescias lovande mittfältare Sandro Tonali, 20, anses vara en av Italiens största talanger. Mittfältaren, som även är fostrad i Brescia, är den här säsongen noterad för ett mål och fem assist på 23 matcher i Serie A och har under senaste tiden kopplats ihop med en rad olika storklubbar.

Tidigare i veckan gick dessutom Brescias president Massimo Cellino ut och bekräftade att Barcelona och Paris Saint-Germain visat intresse för talangen. Han sa då även att Barcelona lade ett bud på 680 miljoner kronor före coronapandemin, men att han nobbade det.

– Jag förhandlar inte med någon. Det är fortfarande tolv matcher kvar och han måste fortsätta vara kall, sa Cellino till italienska tidningen Corriere dello Sport då.

Nu uppger trovärdige The Guardian-journalisten Fabrizio Romano att Tonali gärna skulle vilja gå till Inter och att samtal förs mellan klubbarna för att hitta en överenskommelse om spelaren.

Annons

Tonali har just nu avtal till sommaren 2022, men samtidigt riskerar Brescia att ramla ur Serie A. Brescia är jumbo i ligan, som planeras återupptas den 20 juni i år efter uppehåll till följd av coronavirusets utbrott.

Publicerad 2020-06-04 23:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto