POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Premier League-klubbar uppges följa Quaresma

Sportings talangfulle mittback Eduardo Quaresma, 18, har endast gjort en match med den portugisiska storklubbens A-lag den här säsongen, men rapporteras än dock redan locka till sig intresse från klubbar i England.

Sky Sports rapporterar att 18-åringens företrädare har bekräftat att tre Premier League-klubbar har visat intresse för spelaren. Uppgifterna gör även gällande att två av klubbarna rankas som topp-5-klubbar i England och att de kan komma att gå för en affär när transferfönstret öppnar i sommar. Enligt Sky Sports vill dock helst Sporting förlänga med talangen, då klubben i maj nobbade ett bud från Milan på åtta miljoner pund, drygt 93 miljoner kronor.

Quaresma har kontrakt med Sporting till sommaren 2021. Den här säsongen har han endast kommit till spel med A-laget i en ligamatch och utöver det har han spelat med klubbens U23-lag. 18-åringen är även fostrad i den portugisiska klubben.

Publicerad 2020-06-06 kl 09:45

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto