Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gigovic jagas av toppklubbar i Premier League

Sillybloggen

I fjol gjorde Armin Gigovic 14 matcher för Helsingborgs IF i allsvenskan. 18-åringen uppges ha ögonen på sig och har kopplats ihop med en flytt till flera europeiska storklubbar.

Tidigare i veckan uppgav FotbollDirekt att HIF under de senaste veckorna har förhandlat med en italiensk Serie B-klubb och att samtalen nu är i ett slutskede. Ännu är dock inget klart – men klart är i alla fall att större klubbar än italienska Serie B-klubbar nu är intresserade av mittfältaren. Det hävdar i alla fall Football Insider.

Enligt sajten är Premier League-klubbarna Arsenal och Manchester City ute efter HIF-talangen. Vidare skriver sajten att skåningarna är berett att släppa Gigovic för 2,5-3,5 miljoner pund, omkring 29-40 miljoner kronor.

Gigovics nuvarande avtal med HIF sträcker sig över säsongen 2021 och i slutet av april i år sa han följande till Fotbollskanalen om sin framtid i den skånska klubben:

Annons

– Jag vet inte. Jag tar det då som det kommer. Det har inte hänt nu och det ser ut som de vill ha kvar mig. Det känns bra och det vill jag själv också. Det är ingen stress, sa han då.

Publicerad 2020-06-06 15:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto