Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Osäker framtid för Napoli-profil: "En situation som måste klargöras"

Sillybloggen

Napoli-målvakten David Ospina, 31, blev först utlånad från Arsenal till Napoli över säsongen 2018/2019 och lämnade sedan, sommaren 2019, London-klubben permanent för spel i Serie A och ett kontrakt med Napoli till sommaren 2022.

Men trots det är målvaktens framtid nu lite oklar.

Ospina har under den här säsongen fått varierat med speltid, då även konkurrenten Alex Meret fått stort förtroende mellan Napolis stolpar. Så här långt är 31-åringen noterad för 15 matcher i alla turneringar i år och därmed kan han möjligen, till följd av den varierade speltiden, vara aktuell för en flytt till en ny klubb i sommar.

Ospina säger nu själv så här om sin framtid:

– Jag har kontrakt med Napoli och det finns en situation som måste klargöras, men just nu försöker jag bara ta varje chans. Vi får se vad som händer i slutet av säsongen och då kommer ett beslut tas, säger han till Blu Radio enligt Football-Italia.

Annons

Tidigare har han kopplats ihop med en flytt tillbaka till förra klubben Atletico Nacional i Colombia. Ospina hymlar inte om att han i framtiden skulle vilja spela för klubben igen.

– Det är ett mål som jag har och jag kommer att komma tillbaka, men just nu har jag ett kontrakt med Napoli, säger han.

Publicerad 2020-06-08 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto