POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Dybala om förra sommarens rykten: "Juve ville inte ha mig"

Juventus-stjärnan Paulo Dybala, 26, var förra sommaren aktuell för en flytt från Turin-klubben, men blev i slutändan kvar och har under den här säsongen imponerat med 13 mål och tolv assist på 34 matcher. Anfallaren har samtidigt fortsatt avtal till sommaren 2022, men rapporteras även vara nära att förlänga sitt avtal med den italienska storklubben.

Nu öppnar 26-åringen upp om fjolårets transfersoppa, som pågick stora delar av sommaren.

– Det var mer eller mindre samma tid i fjol, som Juventus inte längre ville ha kvar mig i klubben. Det var då jag blev kontaktad av andra klubbar som var intresserade. Manchester United och Tottenham var två av klubbarna, säger han till CNN och fortsätter:

– Det var samtal under en lång tid. Det var likadant med PSG.

Nu verkar dock argentinaren vara inställd på att stanna kvar i Juventus, som just nu toppar Serie A. Ligaspelet återupptas den 20 juni efter uppehåll till följd av coronapandemin. Juventus spelar även på fredag semifinalretur mot Milan i den italienska cupen.

Publicerad 2020-06-09 kl 13:42

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto