POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Real Madrid uppges förlänga med stjärna - sedan väntar MLS

Real Madrids lagkapten Sergio Ramos, 34, har varit i klubben sedan sommaren 2005, då han anslöt från Sevilla. Ramos har under sin tid i klubben växt ut till en av klubbens största och har bland annat varit med och vunnit fyra ligatitlar och fyra Champions League-titlar.

Nu rapporterar spanska tidningen As att Real Madrid har erbjudit Ramos ett nytt avtal, en förlängning med ett år till 2022. Enligt tidningen är det även mycket troligt att 34-åringen skriver på kontraktsförlängningen och att det därefter kan bli spel i USA och sedermera en tränarkarriär.

Ramos är under den här säsongen noterad för sju mål på 34 matcher. Till helgen startar La Liga igång igen och då ställs Ramos Real mot Eibar på söndag på hemmaplan. “Marängerna” är tvåa i ligatabellen, två poäng bakom rivalen Barcelona i serieledning.

Publicerad 2020-06-09 kl 07:38

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto