POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Nederländsk klubb för samtal med svensk talang

Svenske U21-landslagsmannen Emil Hansson, 21, lämnade förra sommaren Feyenoord för spel i tyska andraligalaget Hannover, men fick främst inhopp under höstsäsongen och blev därmed i vintras utlånad till RKC Waalwijk med spel i Eredivisie. Hansson var även under förra säsongen utlånad till Waalwijk från Feyenoord och var då med och tog upp laget till Eredivisie.

Däremot avslutades Eredivisie tidigare i år i förtid och därmed hann mittfältaren endast med ett mål på sju matcher i Eredivisie den här säsongen. Hansson, som gjorde en assist på 14 ligamatcher med Hannover i höstas, har samtidigt inte kommit till spel med den tyska klubben efter återstarten och verkar nu vara på väg bort från klubben, trots ett avtal till sommaren 2022.

Nederländska tidningen De Limburger rapporterar nu att Hansson för “seriösa samtal” med Eredivisie-laget Fortuna Sittard om en övergång till klubben. Uppgifterna gör även gällande att det handlar om ett kontrakt över fyra år.

Hansson har totalt gjort ett mål på sju matcher med det svenska U21-landslaget.

Publicerad 2020-06-09 kl 07:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto