Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nederländsk klubb för samtal med svensk talang

Sillybloggen

Svenske U21-landslagsmannen Emil Hansson, 21, lämnade förra sommaren Feyenoord för spel i tyska andraligalaget Hannover, men fick främst inhopp under höstsäsongen och blev därmed i vintras utlånad till RKC Waalwijk med spel i Eredivisie. Hansson var även under förra säsongen utlånad till Waalwijk från Feyenoord och var då med och tog upp laget till Eredivisie.

Däremot avslutades Eredivisie tidigare i år i förtid och därmed hann mittfältaren endast med ett mål på sju matcher i Eredivisie den här säsongen. Hansson, som gjorde en assist på 14 ligamatcher med Hannover i höstas, har samtidigt inte kommit till spel med den tyska klubben efter återstarten och verkar nu vara på väg bort från klubben, trots ett avtal till sommaren 2022.

Nederländska tidningen De Limburger rapporterar nu att Hansson för “seriösa samtal” med Eredivisie-laget Fortuna Sittard om en övergång till klubben. Uppgifterna gör även gällande att det handlar om ett kontrakt över fyra år.

Annons

Hansson har totalt gjort ett mål på sju matcher med det svenska U21-landslaget.

Publicerad 2020-06-09 07:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto