Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Superlöftets framtid uppges ligga hos Real Madrid

Sillybloggen

17-årige mittfältaren Eduardo Camavinga tog Ligue 1 med storm i år.
Nu väntar en framtid i Real Madrid enligt en journalist som känner honom väl.

Eduardo Camavinga höjde många ögonbryn när han som 16-åring dominerade storlaget Paris Saint-Germains mittfält och hjälpte sitt Rennes till en 2-1-vinst i andra omgången av Ligue 1. Han stod för en assist och blev utsedd till matchens lirare.

Succén har fortsatt därefter och Europas storklubbar har suktat efter den fransk-angolanske tonåringen som fyllde 17 i början av november.

Journalisten Benjamin Idrac, som känner Camavinga väl, uttalade sig om stortalangens framtid i veckan och avslöjade att en framtid i Real Madrid väntar:

– Camavingas framtid ligger hos Real Madrid, inte hos PSG eller någon annan klubb. Det enda tvivlet är om övergången kommer ske i sommar eller nästa sommar. Han och hans föräldrars önskan är Real Madrid, säger Idrac till spanska Onda Cero.

Annons

Camavinga har gjort ett mål och två assist i årets Ligue 1 innan säsongen avslutades i maj. Han har varit en av Rennes viktigaste kuggar, om inte den viktigaste. Född i Angola med Kongolesiska föräldrar, men uppväxt i Frankrike, gjorde att han hade möjlighet att välja spel för Frankrike, Angola och Kongo – men i november 2019 valde han spel för det franska U21-landslaget.

Publicerad 2020-06-10 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto