Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Sundsvall värvar: "Oerhört allround"

Sillybloggen

Gif Sundsvall förstärker inför superettan-säsongen. Klubben går ut med att man värvar Niklas Dahlström, 23, som senast spelat för Hudiksvalls FF.

– Vi är otroligt glada över att ha hittat en fin lösning med Hudiksvall FF och Dahlström som innefattar en spännande framtid för GIF Sundsvall. Dahlström är en spelare som vi följt under ett anta år och som har haft en intressant och fin utveckling i Hudiksvalls FF, säger sportchef Urban Hagblom i en kommentar på klubbens hemsida.

Dahlströms kontrakt sträcker sig över säsongen 2022.

– Han är en oerhört allround spelare som kan vara ett alternativ i många roller på spelplanen, mitt- och ytterback eller centralmittfältare. En mycket fin karaktär på personligheten och en spelare. Precis vad vi behöver till vår trupp säsongen 2020, säger Hagblom.

Annons

Sedan tidigare står det klart att spanske Juanjo Ciercoles lämnar Sundsvall, och Giffarna skriver uttryckligen på sin hemsida att man fortsatt letar en ersättare för honom.

Publicerad 2020-06-12 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto