Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pedro överens med Roma - vägrar spela för Chelsea

Sillybloggen

Det har länge pratats om att Pedro lämnar Chelsea efter säsongen. 32-åringen kom till London-klubben 2015 och har sedan dess varit en av klubben viktigaste och mest konsekventa spelare.

Men nu verkar det som att sagan nått ett slut, trots att det återstår nio matcher av Premier League-säsongen för Chelsea. The Atheltics journalist, Simon Johnson, rapporterar att spanjoren har nått en överenskommelse med Roma för att ansluta till Rom-klubben efter säsongen och vägrar nu att spela några matcher för Chelsea.

Anledningen till Pedros vägran är att inte riskera skada innan flytten till Rom. Han har enligt Johnson kommit överens med Roma om ett två-års kontrakt med option på ett tredje år, som kommer ge honom en veckolön om 655 000 kronor.

Chelsea uppges ha erbjudit Pedro en korttidsförlängning för att spela klart säsongen med Chelsea, men spanjoren vill inte skriva på någonting för Chelsea på grund av risken att bli skadad innan flyttlasset drar iväg.

Annons
Publicerad 2020-06-17 18:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto