POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Real Madrid lägger bud på ryktesomgärdade Havertz

Det är troligtvis ingen som har missat Kai Kavertz succé i Bayern Leverkusen. 21-åringen har har den här säsongen svarat för 15 mål och 8 assist på 39 tävlingsmatcher och flera rapporter tyder på att storklubbarna står på rad.

Nyligen skrev The Telegraph att tyska Bayern München leder jakten på Havertz. Enligt tidningen hoppas Bundesligaledaren att kunna knyta till sig 21-åringen för 75 miljoner pund, runt 880 miljoner kronor, i sommar.

Men det spanska storlaget vill även de vara med i dragkampen. Sportbuzzer uppger att Kai Havertz helst vill till Real Madrid, men också att den spanska storklubben ska ha lagt ett första bud på 21-åringen. Detta ska dock Leverkusen ha nobbat.

Kölner Stadt-Anzeige hör Bayer Leverkusens vd Fernando Carro medge att storstjärna är sugen på en flytt.

Jag märker att många klubbar är intresserad av Kai Havertz. Kai har varit ho oss i tio år och jag märker spelarens önskan att ta nästa steg inom en snar framtid”, säger Carro, men understryker att inga beslut är tagna, säger han enligt Sportbuzzer.

Publicerad 2020-06-17 kl 09:17

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto