POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Ryktesomgärdade svensken - jagas nu av turkisk storklubb

Det var under tisdagen som den portugisiska tidningen A Bola uppgav att storklubben Sporting har anmält sitt intresse för den svenska landslagsmålvakten Robin Olsen. ”Sporting siktar in sig på Robin Olsen”, skrev tidningen bland annat – samtidigt som tidningen kort därefter skrev att Sporting ska ha velat pressa ner Olsens prislapp. Det kan ha resulterat i att en annan klubb nu ser sin chans.

För nu ger sig en ny storklubb in i dragkampen – det handlar om turkiska Besiktas. I alla fall om man ska tro den turkiska tidningen Aksam Sport. Istanbulklubben påstås ha nått en principöverenskommelse med Roma om ett lån. Besiktas, som är på jakt efter en ersättare till Loris Karius, vill låna Olsen gratis men betala honom en lön på 1,5 miljoner euro, cirka 15 miljoner kronor.

Enligt uppgifter har Robin Olsen tidigare tjäna 1,2 miljoner euro i Roma.

Publicerad 2020-06-18 kl 07:46

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto