Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea berett att sälja Kanté

Sillybloggen

Chelsea meddelade i går att man värvar RB Leipzigs Timo Werner, 24, för en rapporterad övergångssumma på runt 550 miljoner kronor.

Samtidigt uppges klubba vilja förstärka ytterligare och spelare som Bayer Leverkusens jättelöfte Kai Havertz och Leicesters Ben Chilwell har ryktats till Londonlaget. Men då kan Chelsea behöva sälja spelare för att frigöra kapital och nu uppger The Times att klubben gör sig redo på ett sådant scenario.

Enligt den engelska tidningen är klubben beredd att sälja mittfältsdynamon N’Golo Kanté för att kunna finansiera fler värvningar och enligt goal.com ska Real Madrid vara intresserat. Tidningen uppger vidare att manager Frank Lampard vill knyta till sig ytterligare en eller två spelare, utöver redan klara Timo Werner och Hakim Ziyech.

Annons

Kanté har spelat i Chelsea sedan sommaren 2016, då han anslöt från Leicester. Den 29-årige fransmannen har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2023.

Publicerad 2020-06-19 14:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto