POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Fiorentina i kontakt med Ibrahimovic

Ryktesfloran kring Zlatan Ibrahimovic, 38, fortsätter. Svensken sitter på utgående avtal med Milan och tidigare uppgifter har gjort gällande att mycket tyder på att han kommer att lämna klubben efter att säsongen är över.

Men var ska han spela då?

Det har cirkulerat rykten om att han kan vara på väg till Sverige, och La Gazzetta dello Sport har pekat ut Hammarby (som Zlatan är delägare i) som en potentiellt ny klubbadress. Samtidigt har även Fiorentina sagts vara intresserat av svensken och nu kommer nya uppgifter kring det spåret.

Enligt Football-Italia, som hänvisar till La Nazione, har klubben kontaktat Ibrahimovic och hans agent Mino Raiola. Vidare gör uppgifterna gör gällande att klubben har för avsikt att hämta in ytterligare en veteran som kan komplettera Franck Ribery, som redan finns att tillgå.

Fiorentina har även påståtts vara intresserat av Thiago Silva, som kommer att lämna PSG efter säsongen. Men vad gäller brassen ska Florensklubben avskräckas av mittbackens löneanspråk, som sägs ligga på lite över 100 miljoner kronor netto.

Publicerad 2020-06-21 kl 15:23

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto