POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Brage förlänger med mittfältare: "Självklart val"

Brage gav under måndagen besked om att klubben har kommit överens med mittfältaren Seth Kanteh Hellberg, 24, om ett nytt avtal över 2022. Hellberg kom inför förra säsongen till Brage från Syrianska och ser därmed nu ut att stanna i föreningen ett tag till.

– Det har bara känts bättre och bättre för varje dag som har gått sedan jag kom till klubben, och nu fick jag chansen att fortsätta den här resan som jag nu varit med på i 1,5 år. Så det var ett självklart val för mig att vara kvar faktiskt, säger spelaren i en kommentar på föreningens hemsida.

– Jag ser som sagt en stor potential i klubben och allting runt omkring. Jag ser hur föreningen har en bra ungdomsverksamhet, som är väldigt viktigt för oss. Det går bra för de yngre och vi plockar upp bra spelare underifrån, vilket är bland det viktigaste i en fotbollsförening, fortsätter han.

Hellberg har även tidigare en bakgrund med spel i Brommapojkarna. Den här säsongen är han noterad för två matcher i svenska cupen och en match i superettan.

Publicerad 2020-06-22 kl 14:38

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto