Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Buya Turay öppnar för comeback i Djurgården

Sillybloggen

Förra året var Mohamed Buya Turay utlånad från Sint-Truiden till Djurgården. Forwarden gjorde då stor succé då han sköt klubben till SM-guldet och vann den allsvenska skytteligan – men han blev för dyr för att Djurgården skulle kunna köpa loss honom i vintras.

I mitten av april uppgav Het Laatste Nieuws att Buya Turay kommer att lämna den belgiska klubben, forwarden själv ska även varit öppen med att han vill lämna.

Ännu har Buya Turay inte gjort klart med en ny klubb, men för FotbollDirekt berättar 25-åringens agent, Numukeh Tunkara, att det pågår förhandlingar med ett par klubbar. Dock förs inga samtal med Djurgården för stunden, även om Buya Turay själv kan tänka sig att återvända till Stockholm.

– Ingenting är omöjligt. Han älskade att vara i Djurgården. Det är klart att det inte är uteslutet. Alla vet så bra Buya trivdes i Djurgården och vad han betydde för klubben. Men nej vi har inga kontakter i dag och för att det ska vara möjligt så ligger det på Djurgården att höra av sig, men det är klart att Buya vore intresserad, säger Tunkara.

Annons

Tidigare har Buya Turay kopplats ihop med bland annat Glasgow Rangers.

Publicerad 2020-06-23 15:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto