POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Tidigare Blåvitt-spelare lämnar grekisk klubb - aktuell för allsvenskan

Mikael Dyrestam, 28, har en bakgrund med spel i IFK Göteborg och Kalmar FF på svensk mark, men lämnade vintern 2019 KFF för spel i grekiska laget AO Xanthi. 28-åringen, som har avtal med det grekiska laget till den sista juni i sommar, har dock under den här säsongen fått knapp speltid och ser därmed nu ut att lämna klubben.

Expressen uppger i senaste avsnittet av podcasten Disco&Noa att Dyrestam kommer att lämna klubben vid avtalets slut och att han därmed nu är aktuell för en klubb i allsvenskan. Dyrestam ska dessutom redan ha haft kontakt med “ett par klubbar”.

Dyrestam tillhörde Kalmar FF mellan sommaren 2017 och vintern 2019. Spelaren är vidare fostrad i Blåvitt, men lämnade senast föreningen 2014. Utöver redan nämnda klubbar har han även tillhört norska laget Ålesund och nederländska laget NEC Nijmegen.

Publicerad 2020-06-23 kl 14:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto