Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Dalkurd bryter med back: "Gemensamt beslut"

Sillybloggen

Dalkurd gav på onsdagskvällen besked om att föreningen går skilda vägar med backen Samuel Persson. Detta utifrån en ömsesidig överenskommelse.

– Vi har, tillsammans med Samuel, tagit ett gemensamt beslut att bryta avtalet i förtid eftersom vi ansåg att det är det bästa för hans individuella utveckling. Under sin tid i Dalkurd har Samuel alltid gjort sitt yttersta och varit väldigt professionell. Vi önskar Samuel stort lycka till med den fortsatta fotbollskarriären, säger Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri i en kommentar på klubbens hemsida.

Persson om beslutet:

– Jag och Dalkurd har bestämt oss att för att gå skilda vägar. Jag vill tacka Dalkurd och jag önskar dem lycka till i framtiden. Nu fortsätter min resa som en offensiv ytterback med att hitta en ny klubb i superettan.

Annons

Persson anslöt inför den här säsongen från division 1-laget Sandvikens IF och hann därmed “bara” med två matcher i svenska cupen i Dalkurd-tröjan.

Publicerad 2020-06-24 20:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto