POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Tidigare Blåvitt-kapten får ny tränare till nästa säsong

IFK Göteborgs förre lagkapten Sebastian Ohlsson, 27, lämnade förra sommaren Blåvitt för spel i tyska andraligalaget St. Pauli och avslutade i söndags säsongen med 73 minuter på planen i 5-3-förlusten mot Wehen Wiesbaden i sista omgången i 2. Bundesliga. Därmed slutade Ohlssons tyska klubb på 14:e-plats i andraligan den här säsongen.

Nu meddelar St. Pauli, en dag efter säsongens slut, att Ohlsson får en ny tränare till nästa säsong, då tränaren Jos Luhukay lämnar klubben efter en ömsesidig överenskommelse. Luhukay tillträdde i april 2019 som ny huvudtränare i klubben, men får nu alltså se sig om efter ett nytt uppdrag, medan St. Pauli i sin tur framöver kommer att anlita en ny huvudtränare.

Tidigare Brommapojkarna-anfallaren Viktor Gyökeres var även under den här säsongen utlånad från engelska Premier League-laget Brighton & Hove Albion till St. Pauli. Ohlsson stod under säsongen för en assist på 25 matcher i alla turneringar, medan Gyökeres blev noterad för sju mål och fyra assist på 28 matcher i alla turneringar i Tyskland. Även Gyökeres kom i söndags till spel mot Wehen Wiesbaden och gjorde 90 minuter på planen. Dessutom stod 22-åringen för en assist.

Publicerad 2020-06-29 kl 10:40

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto