POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3d

Uppgifter: IFK Norrköping vill värva tillbaka Wahlqvist

Dynamo Dresden ramlade nyligen ur 2. Bundesliga och det innebar att klubbens svenske högerback Linus Wahlqvist lämnade. Den förre IFK Norrköping-spelarens kontrakt med klubben bröts automatisk i och med degraderingen.

Nu uppger Expressen att IFK Norrköping önskar att knyta till sig honom på nytt. Tidningen uppger att den allsvenska serieledaren är redo att erbjuda honom ett kontrakt. Däremot ska konkurrens råda. Kicker uppgav i går, måndag, att Paderborn (som åkte ur Bundesliga), La Liga-klubben Leganes samt Championship-klubbarna Blackburn, Millwall, Reading är intresserade av Wahlqvist. Enligt Expressen är även nederländska Groningen intresserat av Wahlqvist.

För en vecka sedan sa Peter Hunt, ordförande i IFK Norrköping, sa följande till Fotbollskanalen om det fanns en möjlighet att Wahlqvist kan komma att spela i Peking den här säsongen.

– Jag vet inte, det är en lite överraskande fråga. Vi har inte ens resonerat kring det här, så jag vet inte. Han är fortfarande ung och har provat på lite proffsspel nu. Sedan har de hamnat i en lite prekär situation, men jag har inte någon aning om vad han har för individuellt avtal. Nu ramlar de sannolikt ner i tredjedivisionen, men vad det har för konsekvenser för honom och hans fotbollsframtid kan jag omöjligt svara, sa Hunt till Fotbollskanalen.

Wahlqvist spelade i IFK Norrköping fram till sommaren 2018, då han lämnade för Dynamo Dresden. År 2015 var han med och vann guld med Peking.

Publicerad 2020-06-30 kl 17:04

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto