Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Eliassons tränare får sparken

Sillybloggen

Niclas Eliasson har imponerat stort i engelska championship i år. Trots det har det ryktats om att klubbens tränare Lee Johnson har velat göra sig av med svensken i sommar.

Så blir inte bli fallet nu, då Bristol City bekräftat på sin hemsida under lördagen att man sparkat Lee Johnson. Istället tar Johnsons assisterande tränare, Dean Holden, över rollen som huvudtränare under klubbens jakt på Johnsons ersättare.

-Lee har gjort ett fantastiskt jobb för oss, men framgång i fotboll mäts av resultat. Därför har klubbens styrelse ansett att ett tränarbyte varit nödvändigt, skriver klubben på sin hemsida.

Johnson var tränare för Bristol i fyra och ett halvt år, och har bland annat haft Gustav Engvall och nu Niclas Eliasson som spelare under den perioden.

Vad detta innebär för Eliassons framtid i Bristol är oklart, men med sina tre mål och 12 assist den här säsongen kommer nog klubben försöka hålla hårt i svensken.

Annons
Publicerad 2020-07-04 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto